Din IT-avdeling

   +47 92 88 14 14

   Stanseveien 4, 0975 Oslo  

OM OSS

Fakta

Historien om Embassi startet tilbake i 2003, da vi grunnla vår egen virksomhet etter mange år med erfaring fra andre selskaper. Med en lidenskap for teknologi og en dyp forståelse for våre kunders behov, bestemte vi oss for å etablere en IT-konsulentvirksomhet som skulle hjelpe bedrifter i alle størrelser å få mest mulig ut av sin teknologi.
I dag er vi lokalisert sentralt i Oslo, og vi verdsetter nærheten til våre kunder svært høyt. Vi mener at å være tilgjengelig og lydhør for våre kunders behov er avgjørende for å yte best mulig service. Vi har alltid vært opptatt av å bygge langsiktige forhold til våre kunder, og det er vår tro på å levere førsteklasses kundeservice som har gjort at vi har fått en lojal kundebase som har fulgt oss i mange år.
Vi har bred erfaring innenfor ulike IT-områder, fra servere, nettverk og internett- og e-postløsninger til generell backup og vedlikehold av antivirusløsninger. Vi har også spesialisert oss innenfor ulike økonomisystemer og ulike kundehåndteringssystemer. Som Opus sertifiserte konsulenter har vi spisskompetanse innen tannhelsebransjen, og vi har hjulpet flere tannlegeklinikker med å optimalisere sine systemer og prosesser.
Vår filosofi er å være bedriftens IT-avdeling og å ivareta alt innen nettverk og kommunikasjon. Ved å gjøre dette kan vi ta hånd om alle våre kunders interesser og samarbeide med flere leverandører for å skape et system som passer perfekt for deres behov. Vi ønsker å være din eneste kontakt når det gjelder eksterne leverandører, og gjøre IT-livet enklere for deg.
Ved å velge Embassi som din leverandør, vil vi benytte oss av alle ressurser vi har tilgjengelig for å gi dere et system som er skreddersydd til deres behov. Vi vil ikke bare være en leverandør, men også en partner som hjelper deg å vokse og utvikle deg. Vårt mål er å gi dere et IT-system som ikke bare er teknisk overlegen, men også økonomisk bærekraftig og gir dere mest mulig verdi for pengene.

Noen referanser

Norges største private tannlegeklinikk med klinikker over hele Norge.

Markedsleder innen kaffemaskiner og storhusholdningsmaskiner.

Driftselskapet til Rockefeller Music Hall, Sentrum Scene og John Dee, Norges ledende konserthall.

Norges beste på dinnershow og events.

Konsulenter innen bedriftsutvikling og rådgivning.

Copyright © 2023 Embassi AS