Din IT-avdeling

   +47 92 88 14 14

   Stanseveien 4, 0975 Oslo  

DRIFT AV DENTAL PROGRAMVARE OG IT-UTSTYR

Hos Embassi er vi stolte av å ha over 10 års erfaring med å tilby support på dentalprogramvare og IT-utstyr som er spesielt tilpasset dentalbransjen. Vår lange erfaring har gjort at vi har utviklet en bred og unik kompetanse innen tannlegeprogrammer, og i dag drifter vi over 400 tannleger.

Ved å samarbeide tett med de fleste leverandørene i bransjen, har vi kunnet utvikle en bred og kompetent support som våre kunder nyter godt av. Vi tar sikte på å være den foretrukne partneren for våre kunder når det gjelder dental IT-support, og vi tar alltid sikte på å tilby den beste servicen og løsningene for hver enkelt kunde.

Vi er stolte av å være en Opus Dental Certified Partner, Facad Support Partner og ha Colosseumklinikken, Tannlegene på Ullevål Stadion og Eurodent på vår referanseliste. Dette er et bevis på vår høye standard og vårt sterke forhold til våre kunder.

Vi supportere alle leverandører av dental programvare, inkludert Mediadent, Opus, Nextsys, Romexis, Sidexis, Digora, Schick, Cliniview, Kodak/Trophy, Facad, VixWin, Orthoanalyzer og Dolphin. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder den beste supporten uavhengig av hvilken programvare de bruker.

Ved å velge Embassi som din IT-partner, vil du kunne dra nytte av vår ekspertise, kunnskap og erfaring innen dental IT-support. Vi vil sørge for at din bedrift har en sikker og kostnadseffektiv IT-drift, slik at du kan fokusere på å gi pasientene dine den beste mulige behandlingen. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe din tannlegepraksis med IT-behovene.

Copyright © 2023 Embassi AS